Wokattu parsakaali - Rönkä - maussa on sen voima

Wokattu parsakaali

Wokattu parsakaali

Kauppalista

  • 1 parsakaalin kukinnot leikattuna
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • ½ punainen chili
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • ½ limen mehu
  • Mustapippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Wokattu parsakaali

Kuumenna wokkipannu keskilämmölle ja lorauta pannulle oliiviöljyä. Paista parsakaalin kukintoja kunnes ne alkavat hieman pehmentyä ja ovat al dente, eli purutuntumaa on vielä. Vältä liiallista ruskistamista, jotta nuput eivät pala.

Lisää pannulle silputtu chili ja murskatut valkosipulinkynnet ja jatka paistamista hetken verran. Varo, ettei valkosipuli pala ja muutu kitkeräksi!

Lisää pannulle seesamiöljy, soija, limemehu sekä mustapippuri ja sekoittele, kunnes soija on tarttunut parsakaaliin ja kaikki aromit ovat päässeet esille.

Tarjoile heti esimerkiksi paistin tai filepihvien kera!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)