Tähteä viidestä
(0 arviota)
Jos olet paistanut pihvit pannulla, nosta ne vetäytymään folion sisään ja valmista kastike samalla pannulla. Muuten voit valmistaa kastikkeen vaikkapa kasarissa.
Silppua salottisipulit ja valkosipuli erittäin hienoksi silpuksi. Kaada pannulle balsamico ja lisää sipulit, hauduta keskilämmöllä kunnes sipulit pehmenevät ja balsamico on redusoitunut paksuksi siirapiksi.
Pienennä lämpötilaa ja lisää voita pieni nokare kerrallaan, kunnes kastike on jälleen juoksevampaa ja kirkastuu. Sekoita vispilällä tasaiseksi ja lisää halutessasi hieman suolaa ja pippuria. Kun kastikkeen koostumus on mieleistä, valuta sitä ohuena nauhana pihvien päälle ja lautasen reunoille kun olet koonnut annokset valmiiksi.
Kastike antaa paitsi upean lisäsäväyksen valmiiksi herkulliselle pihville, myös kaunista visuaalista ilmettä!