Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuumenna suuri paistokasari tai paksupohjainen kattila korkealle keskilämmölle ja ruskista jauheliha öljyssä.
Raasta porkkanat ja silppua sipulit, sekä lisää ne jauhelihan joukkoon kun naudan jauheliha on ehtinyt ruskistua. Pienennä samalla lämpötilaa hieman ja jatka kuullottamista, kunnes kasvikset alkavat pehmentyä. Lisää mausteet, tomaattimurska, tomaattipyre ja lihaliemikuutio, ja jatka kuumentamista, kunnes kastike kuplii. Kaada tässä vaiheessa desilitra täysmaitoa kastikkeen joukkoon, kuumenna taas kuplivaksi ja tarkista maku. Mausta tarvittaessa.
Keitä tässä vaiheessa pasta ohjeen mukaan ja hauduta kastiketta kunnes pasta on kypsää.
Annosten päälle vielä perinteiset parmesaanit tai mozzarellaraaste, etkä muuta kaipaa!