Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuori ja raasta perunat lävikköön. Ripottele raasteen päälle suolaa ja jätä valumaan 10-15 minuutiksi. Puristele lopuksi perunoista niin paljon nestettä pois kuin suinkin pystyt.
Hienonna sipuli ja sekoita perunaraasteen, jauhetun maksan ja mausteiden kanssa kulhossa. Riko joukkoon kananmuna ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Kuumenna paistinpannu hieman keskilämpöä kuumemmaksi ja paista pihvit kypsiksi voissa. Älä jätä pihvejä punertaviksi, vaan kypsennä ne kauttaaltaan. Nosta kypsät pihvit folioon kunnes olet paistanut kaikki pihvit valmiiksi.
VINKKI: kaada paistinpannulle 2 dl kermaa ja sekoita, jotta kaikki maut tarttuvat kermaan ja keitä näin näppärä kastike kasaan. Helppoa ja nopeaa!
Tarjoile ruskistettujen sipulirenkaiden, kastikkeen, puolukkasurvoksen ja perunamuusin kera!