Jauhemaksapihvit - Rönkä - maussa on sen voima

Jauhemaksapihvit

Jauhemaksapihvit

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Naudan maksa jauhettu
  • 400 g kiinteitä perunoita
  • 1 iso sipuli
  • 1 tl meiramia
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • Mustapippuria
  • Voita
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Jauhemaksapihvit

Kuori ja raasta perunat lävikköön. Ripottele raasteen päälle suolaa ja jätä valumaan 10-15 minuutiksi. Puristele lopuksi perunoista niin paljon nestettä pois kuin suinkin pystyt.

Hienonna sipuli ja sekoita perunaraasteen, jauhetun maksan ja mausteiden kanssa kulhossa. Riko joukkoon kananmuna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Kuumenna paistinpannu hieman keskilämpöä kuumemmaksi ja paista pihvit kypsiksi voissa. Älä jätä pihvejä punertaviksi, vaan kypsennä ne kauttaaltaan. Nosta kypsät pihvit folioon kunnes olet paistanut kaikki pihvit valmiiksi.

VINKKI: kaada paistinpannulle 2 dl kermaa ja sekoita, jotta kaikki maut tarttuvat kermaan ja keitä näin näppärä kastike kasaan. Helppoa ja nopeaa!

Tarjoile ruskistettujen sipulirenkaiden, kastikkeen, puolukkasurvoksen ja perunamuusin kera!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)