Tähteä viidestä
(0 arviota)
Aasialaisen naudanlihakastikkeen A ja O on riittävän korkea lämpö, sekä makean, suolaisen ja happaman täydellinen tasapaino. Pilko kasvikset valmiiksi, sillä tämä ruoka valmistuu erittäin nopeasti!
Ruskista naudan paistisuikaleet pannulla korkeassa lämpötilassa nopeasti. Nosta lihat lautaselle ja lisää pannulle tilkka öljyä.
Kuullota kasvikset öljyssä niin, että niihin jää purutuntumaa. Lisää fariinisokeri, soijakastike, riisiviinietikka ja lihaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Suurusta maissijauhosuurusteella ja sekoita koko ajan. Lisää lopuksi lihat kastikkeeseen ja keitä hiljalleen vielä 5-10 minuuttia niin, että lihat mureutuvat hieman lisää.
Tarjoile riisin kera.
Vinkki: voit tehdä samalla ohjeella kanakastikkeen vaihtamalla lihaliemen kanaliemeksi, tai kasvisversion korvaamalla lihaliemen kasvisliemellä!