Lehtipihvit valkosipulivoilla - Rönkä - maussa on sen voima

Lehtipihvit valkosipulivoilla

Lehtipihvit valkosipulivoilla

Kauppalista

  • Rönkä naudan lehtipihvit
  • suolaa
  • pippuria
  • 150 g voita
  • 3 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 rkl raastettua parmesania
  • ½ tl paprikajauhetta
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Lehtipihvit valkosipulivoilla

Aloita tekemällä valkosipulivoi edellisenä päivänä. Ota voi huoneenlämpöön pehmenemään, jotta saat muut ainekset sekoitettua siihen helpommin.

Purista voin joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää paprika, parmesani ja sipulijauhe. Kaavi hyvin sekoitettu valkosipulivoi tuorekelmun päälle ja muotoile siitä tasainen tanko. Kääri voitanko tiukasti tuorekelmuun ja laita se jääkaappiin maustumaan n. vuorokaudeksi.

Ota pihvit huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna paistinpannu, heitä sinne nokare tavallista voita ja paista pihvit nopeasti korkealla lämmöllä. Nosta pihvit heti paistamisen jälkeen lautasille ja leikkaa n. 1 cm:n paksuinen siivu valkosipulivoita jokaisen pihvin päälle.

Maistuu loistavasti ranskalaisten tai perunamuusin kera ;)

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.