Leh­ti­pih­vit val­ko­si­pu­li­voil­la

Leh­ti­pih­vit val­ko­si­pu­li­voil­la

Kauppalista

  • Rönkä naudan lehtipihvit
  • Suolaa
  • Pippuria
  • 150 g voita
  • 3 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 tl sipulijauhetta
  • 1 rkl raastettua parmesania
  • ½ tl paprikajauhetta
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Leh­ti­pih­vit val­ko­si­pu­li­voil­la

Aloita tekemällä valkosipulivoi edellisenä päivänä. Ota voi huoneenlämpöön pehmenemään, jotta saat muut ainekset sekoitettua siihen helpommin.

Purista voin joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää paprika, parmesani ja sipulijauhe. Kaavi hyvin sekoitettu valkosipulivoi tuorekelmun päälle ja muotoile siitä tasainen tanko. Kääri voitanko tiukasti tuorekelmuun ja laita se jääkaappiin maustumaan n. vuorokaudeksi.

Ota naudan lehtipihvit huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna paistinpannu, heitä sinne nokare tavallista voita ja paista lehtipihvit nopeasti korkealla lämmöllä. Nosta pihvit heti paistamisen jälkeen lautasille ja leikkaa n. 1 cm:n paksuinen siivu valkosipulivoita jokaisen pihvin päälle.

Maistuu loistavasti ranskalaisten tai perunamuusin kera ;)

Kokeile myös

Vii­den täh­den pizza­kas­ti­ke

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää evästeistä tietosuojaselosteesta.