Lihaperunasoselaatikko - Rönkä - maussa on sen voima

Lihaperunasoselaatikko

Lihaperunasoselaatikko

Kauppalista

  • 300 g Rönkä Porojauhelihaa
  • 1 kg jauhoisia perunoita
  • 50 g voita
  • 1 tl suolaa
  • 3 dl maitoa
  • 1 sipuli
  • 1 tl paprikajauhetta
  • Mustapippuria
  • 2 kananmunaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Lihaperunasoselaatikko

Kuori perunat ja keitä ne suolavedessä kypsiksi. Valuta vesi pois, lisää voita, suolaa sekä maitoa ja valmista löysähkö perunamuusi.

Silppua sipuli hienoksi ja kuullota pannulla keskilämmöllä öljyssä. Lisää hetken kuluttua porojauheliha ja ruskista. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.

Sekoita uunivuoassa jauheliha, perunamuusi ja kananmunat tasaiseksi seokseksi ja paista 200°C asteessa n. 45 minuuttia.

Tarjoile suolakurkkujen kera!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)