Lihapullat ruotsalaisittain

Kauppalista

  • 800g Rönkän jauhelihaa
  • 1,5 dl Korppujauhoja
  • 2 dl Täysmaitoa tai kermaa
  • 1 Kananmuna
  • 1/2 tl Suolaa
  • 1/4 tl Musta- ja valkopippuria
  • 1/4 tl Grillimaustetta
  • Puolikas hienoksi silputtu sipuli
  • 2 rl Tuoretta hienoksi silputtua persiljaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen, mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua. Valkopippuri, grillimauste ja tuore persilja nostaa vanhan klassikon uudelle tasolle.

- Laita sekoituskulhoon ensin korppujauhot, maito (tai kerma) kananmuna ja mausteet. Anna korppujauhojen turvota ainakin 10 minuuttia.

- Lisää loput ainekset. Sekoita ja pyörittele sopiviksi palleroiksi.

- Paista 50/50 öljyssä ja voissa valurautapannulla.

- Nauti uusien perunoiden tai perunamuusin, puolukkahillon ja ruskean kastikkeen kanssa.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.