Nachos Supreme - Rönkä - maussa on sen voima

Nachos Supreme

Nachos Supreme

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Nautajauheliha 10%
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl savupaprikamaustetta
  • 1 tl oreganoa
  • 1 tlk kidneypapuja
  • ½ dl vettä
  • Suolaa
  • Öljyä
  • 1 pss nachosipsejä
  • 4 dl raastettua cheddaria
  • Vihreitä chilejä
  • Tuoretta korianteria
  • Créme Fraichea
  • Guacamolea
  • Salsaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Nachos Supreme

Lämmitä uuni 225°C asteeseen. Kuullota silputtua sipulia pannulla öljyssä kunnes sipuli pehmenee. Lisää jauheliha ja ruskista huolellisesti. Lisää loppuvaiheessa murskatut valkosipulinkynnet sekä mausteet, sekoita hyvin. Lisää myös pavut ja vesi, kypsennä kunnes vesi on haihtunut hieman ja seos on tahmeaa.

Laita uunipellille leivinpaperi ja levitä sille n. puolet nachosipseistä. Levitä sipsien päälle puolet jauhelihaseoksesta ja juustosta ja tee toinen kerros samalla tavalla.

Paista uunissa n. 15 minuuttia kunnes juusto sulaa.

Ota pelti uunista ja silppua nachojen päälle tuoreita vihreitä chilejä sekä korianteria. Levittele päälle myös salsaa, guacamolea ja créme fraichea.

Tarjoile lämpimänä tulisen kastikkeen kera!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.