Tähteä viidestä
(0 arviota)
Ruskista ja mausta pihvit suolalla ja pippurilla makusi mukaan. Aseta lepäämään, jonka jälkeen siivuta pihvit mahdollisimman ohuiksi siivuiksi.
Sekoita kulhossa etikka, kalakastike, sokeri, soijakastike, ketsuppi, maapähkinävoi, valkosipuli sekä chilihiutaleet. Mitä tasaisempi kastike, sitä paremmin maut sekoittuvat.
Keitä nuudelit ohjeen mukaan ja kuumenna samalla suuri wokkipannu hieman keskilämpöä kuumemmaksi. Lisää öljy ja laita pannulle ensin porkkanat. Kypsennä, kunnes porkkanat hieman pehmenevät, mutta purutuntumaa jää vielä. Sekoita joukkoon pavunidut, liha sekä valutetut nuudelit. Kaada päälle kastike ja sekoittele n. 5 minuutin ajan, kunnes kastike on imeytynyt wokkiin.
Poista pannu liedeltä ja ripottele pinnalle maapähkinät, silputtu kevätsipuli sekä korianteri. Tarjoile heti limelohkojen kera ja purista limemehua suoraan annoksen päälle.