Pekonilihamureke - Rönkä - maussa on sen voima

Pekonilihamureke

Pekonilihamureke

Kauppalista

  • 800 g Rönkä nautajauhelihaa (20%)

  • 2 sipulia

  • 1 vihreä paprika

  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna

  • 1 rkl Worcestershire-kastiketta

  • 2 kananmunaa

  • 1 dl kaurahiutaleita

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 pkt pekonia

Ketsuppikuorrute

  • 6 rkl ketsuppia

  • 2 rkl fariinisokeria

  • 1 tl paprikamaustetta

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Pekonilihamureke

Lämmitä uuni 175°C asteeseen. Silppua sipuli, vihreä paprika ja valkosipuli.

Sekoita kulhossa liha, sipuli, valkosipuli, paprika, Worcestershire-kastike, kananmunat, kaurahiutaleet, suola ja pippuri. Muotoile taikinasta jämäkkä limppu ja aseta se paistovuokaan (pohjalle leivinpaperi). Kääri limppu pekonisiivuihin. Paista mureketta 50-60 minuuttia.

Lopuksi kuorruta mureke ketsuppikastikkeella ja paista vielä n. 15-20 minuuttia. Anna murekkeen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)