Pihvi käänteisellä kypsennyksellä - Rönkä - maussa on sen voima

Pihvi käänteisellä kypsennyksellä

Pihvi käänteisellä kypsennyksellä

Kauppalista

  • 3-4 kpl Rönkä Naudan Sisäpaistipihvejä tai fileestä leikattuja pihvejä
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Voita
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Pihvi käänteisellä kypsennyksellä

Kuivaa pihvit pinnasta ja esilämmitä uuni 150°C asteeseen. Laita pihvit uunivuokaan, työnnä paistomittari yhden pihvin paksuimpaan kohtaan ja laita vuoka uuniin. Kypsennä pihvejä uunissa, kunnes sisälämpö on n. 2-3 astetta alle halutun kypsyysasteen (52-55°C). Voit laittaa folion pihvien päälle kypsennyksen puolivälissä, jos ne näyttävät kuivuvan.

Ota pihvit uunista ja kuumenna paistinpannu korkealle lämmölle. Lisää pannulle voita ja paista pihvit nopeasti, 1-1½ minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.

Pihvien ei tarvitse paiston jälkeen vetäytyä lainkaan, sillä ne ovat juuri sopivan kypsiä tarjoiltavaksi heti!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)