Tähteä viidestä
(0 arviota)
Esilämmitä uuni 175°C asteeseen.
Sekoita yleiskoneessa tai vatkaimella kananmunat ja maito tasaiseksi seokseksi. Lisää hiljalleen jauhoja, leivinjauhe, ripaus suolaa sekä hieman mustapippuria, kunnes taikina on notkeaa ja pehmeää, mutta kyllin paksua (muistuttaa enemmän kakku- kuin leipätaikinaa).
Sekoita joukkoon pilkotut oliivit, juustoraaste, oliiviöljy ja naudan kylmäsavurouhe.
Voitele suorakaiteen muotoinen kakkuvuoka voilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 175°C asteisessa uunissa 45-55 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Kokeile kypsyys hammastikulla kuten kakkuja leipoessa: Jos tikkuun tarttuu taikinaa, jatka paistamista.
Anna kakun jäähtyä vuoassa hieman ennen sen kumoamista ja leikkaamista.
Voit syödä cake salén sellaisenaan tai laittaa kahden viipaleen väliin haluamiasi täytteitä.