Puolukkahillo

Puolukkahillo

Kauppalista

  • 1 l vettä
  • 2 kg hillosokeria
  • 5 l puolukoita
  • 1 kanelitanko
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Puolukkahillo

Kiehauta vesi ja sulata joukkoon sokeri. Kun sokeri on liuennut liemeen, lisää puhdistetut puolukat ja kanelitanko. Keittele hiljalleen ilman kantta n. 30-45 minuuttia, kunnes marjat ovat rikkoutuneet ja pehmenneet.

Kuori lopuksi vaahto pinnalta ja poimi kanelitanko pois kattilasta. Tölkitä hillo steriloituihin tölkkeihin kuumana, sulje kansi tiiviisti ja anna jäähtyä rauhassa.

Hillotölkit säilyvät kylmässä useita kuukausia!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)