Rieskatähti

Rieskatähti

Kauppalista

  • 75 g Rönkä Poron kylmäsavurouhe
  • 150 g tuorejuustoa
  • 50 g punasipulia
  • 50 g paprikaa
  • 75 g juustoraastetta
  • Mustapippuria
  • 2 pss Putaan Pullan Kantti -rieskapaloja
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Rieskatähti

Tähtitortut kuuluvat jouluun ja nykyään myös suolaisia versioita tehdään miltei yhtä paljon kuin perinteisiä luumutorttujakin. Täyteläinen tuorejuustotäyte Rönkä Poron kylmäsavurouheella höystettynä muuntaa makean herkun suolaiseksi naposteltavaksi tai vaikka juhlien alkupalaksi. Poron kanssa sopii tietysti toinen pohjoinen taidonnäyte, nimittäin rieska.

Valmistusohje:

Kuumenna uuni 200°C asteeseen. Hienonna punasipuli ja paprika, ja sekoita ne tuorejuuston joukkoon yhdessä poron kylmäsavurouheen, juustoraasteen ja mustapippurin kanssa.

Leikkaa Kantti -rieskapalat puoliksi.

Leikkaa viillot jokaisesta rieskapalan kulmasta ja taita joka toinen keskelle, aivan kuten tähtitorttuja tehdessäsi.

Lisää tuorejuustotäyte keskelle ja paista rieskatähtiä uunissa n. 10 minuutin ajan.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)