Rönkän makaronilaatikko - Rönkä - maussa on sen voima

Rönkän makaronilaatikko

Rönkän makaronilaatikko

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Nautajauheliha 10%
  • 1 pss makaronia
  • 1 iso sipuli
  • 1 l lihalientä
  • 250 g savuporosulatejuustoa
  • 150 g juustoraastetta
  • Suolaa
  • Mustapippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Rönkän makaronilaatikko

Silppua sipuli ja kuullota se paistinpannulla. Ruskista samalla jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä lihaliemi ja lisää sulatejuusto paloina liemen sekaan. Kuumenna ja sekoita, kunnes juusto on täysin liuennut lihaliemeen.

Sekoita uunivuoassa jauheliha-sipuliseos ja kypsentämättömät makaronit. Kaada päälle sulatejuustoliemi ja kääntele seos hyvin sekaisin. Ripottele pinnalle runsaasti juustoraastetta ja paista makaronilaatikkoa uunin keskitasolla 175°C asteessa 30-45 minuuttia kunnes ruoka on kypsynyt ja juusto gratinoitunut kauniisti.

Tarjoa lisänä suolakurkkuja sekä luonnollisesti tomaattiketsuppia!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.