Rönkän makaronilaatikko

Rönkän makaronilaatikko

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Naudan jauheliha 10%
  • 1 pss makaronia
  • 1 iso sipuli
  • 1 l lihalientä
  • 250 g savuporosulatejuustoa
  • 150 g juustoraastetta
  • Suolaa
  • Mustapippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Rönkän makaronilaatikko

Silppua sipuli ja kuullota se paistinpannulla. Ruskista samalla naudan jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä lihaliemi ja lisää sulatejuusto paloina liemen sekaan. Kuumenna ja sekoita, kunnes juusto on täysin liuennut lihaliemeen.

Sekoita uunivuoassa jauheliha-sipuliseos ja kypsentämättömät makaronit. Kaada päälle sulatejuustoliemi ja kääntele seos hyvin sekaisin. Ripottele pinnalle runsaasti juustoraastetta ja paista makaronilaatikkoa uunin keskitasolla 175°C asteessa 30-45 minuuttia kunnes ruoka on kypsynyt ja juusto gratinoitunut kauniisti.

Tarjoa lisänä suolakurkkuja sekä luonnollisesti tomaattiketsuppia!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)