Routapaisti - Rönkä - maussa on sen voima

Routapaisti

Routapaisti

Kauppalista

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Routapaisti

Routapaisti valmistetaan jäisestä lihasta, joten anna paistin olla huoneenlämmössä vain hetken aikaa niin, että se on helpompi ottaa pois pakkauksesta. Lämmitä uuni sillä välin 80°C asteiseksi. Laita liha uunivuokaan ja hauduta hitaasti uunissa 1-2 tunnin ajan.

Kun liha on alkanut sulaa uunissa, työnnä paistomittari sen paksuimpaan kohtaan. Jatka kypsentämistä, kunnes sisälämpö on 58 astetta.

Valmista marinadiliemi kasarissa kiehauttamalla kaikki loput ainekset keskenään ja anna liemen jäähtyä sen jälkeen. Nosta paisti liemen joukkoon (tai sijoita kestävään muovipussiin) ja anna maustua jääkaapissa 1-2 vuorokautta.

Leikkaa paistista mahdollisimman ohuita siivuja ja asettele niistä kauniita ruusukkeita tarjoiluvadille tai leikkuulaudalle. Sopii erinomaisesti juhlapöytään alkupaloiksi, tai vaikkapa keskivertoa paremman viikonlopun leipien täytteeksi!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)