Tähteä viidestä
(0 arviota)
Smashburger on suurpiirteisen kokin ruoka ja on parhaimmillaan hiukan epäsymmetrisenä, reunoilta rapeana juustoa valuvana pihvinä.
Pyörittele jauheliha isoiksi, n. 50g “lihapulliksi” ja mausta suolalla ja pippurilla suoraan pullien päälle.
Laita kaksi pullaa sellaisenaan kuumalle öljytylle pannulle. Paina pyörykkä heti paistinlastalla littanaksi, voit käyttää apuna palaa leivinpaperia joka laitetaan lastan ja pihvin väliin. Riippuen pannun kuumuudesta, paista 1-2 minuuttia, ohut pihvi kypsyy hetkessä!
Käännä toinen pihvi ja laita sen päälle haluamasi juusto. Käännä toinen pihvi juuston päälle ja paista vielä 30 sekuntia - minuutti.
Nosta pihvi hampurilaisleivälle haluamasi täytteiden kera ja nautiskele juustoa tihkuvasta rapeareunaisesta hampurilaisesta hyvässä seurassa!