Tervaporvarin verilätyt - Rönkä - maussa on sen voima

Tervaporvarin verilätyt

Tervaporvarin verilätyt

Kauppalista

  • 5 dl Rönkä naudan veri
  • 3 dl olutta tai kivennäisvettä
  • 1 muna
  • 2,5 dl ohrajauhoja
  • 2,5 dl ruisjauhoja
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl jauhettua valkopippuria
  • 1 tl jauhettua maustepippuria
  • 5-10 tippaa tervaesanssia oman maun mukaan
  • Voita paistamiseen
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Tervaporvarin verilätyt

Vatkaa veri kuohkeaksi ja lisää vuorotellen nesteitä, muna ja kuivat aineet samalla vatkaten. Anna taikinan turvota, mutta muista vatkata sitä aina välillä.

Lämmitä lettupannu ja paista ensin yksi koelettu, jotta voit maistaa mausteiden määrän ja lisätä niitä tarvittaessa. Kun maku on sopiva, paista loput letut runsaassa voissa, jotta niihin tulee rapea kuori.

Tarjoile puolukkahillon, keitettyjen Lapin puikuloiden ja valkokastikkeen kanssa!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.