Kiireisen jauhelihapasta - Rönkä - maussa on sen voima

Kiireisen jauhelihapasta

Kiireisen jauhelihapasta

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Nautajauheliha 10%
  • 200 g herkkusieniä
  • 1 sipuli
  • 1 tlk paseerattua tomaattia
  • 3 dl vettä
  • 1 rkl Worcestershire-kastiketta
  • ½ tl oreganoa
  • ½ tl basilikaa
  • ½ tl timjamia
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl valkosipulijauhetta
  • 250 g täysjyväpastaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • Oliiviöljyä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Kiireisen jauhelihapasta

Kuumenna paistokasari keskikorkealle lämmölle. Lisää pannulle oliiviöljyä ja ruskista jauheliha sekä hienoksi silputut sienet ja sipuli. Jatka ruskistamista kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut.

Sekoita joukkoon paseerattu tomaatti, vesi, Worcestershire-kastike, mausteet sekä kypsentämätön pasta. Sekoita hyvin ja kuumenna kuplivaksi, jonka jälkeen laita kasariin kansi päälle. Kypsennä keskilämmöllä kunnes pasta on kypsää, välillä sekoitellen.

Ripottele pinnalle juustoraaste (mozzarella tai cheddar), laita kansi takaisin päälle ja kypsennä vielä 2-3 minuuttia.

Tarjoile heti nälkäisille ruokailijoille!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)