Korealainen jauhelihakastike

Korealainen jauhelihakastike

Korealainen jauhelihakastike

Kauppalista

  • 400 g Rönkä naudan jauheliha
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ dl soijakastiketta
  • ½ dl fariinisokeria
  • 2 tl seesamiöljyä
  • ½ tl inkiväärijauhetta
  • ½ tl chilijauhetta
  • Paahdettuja seesaminsiemeniä
  • Kevätsipulia
  • Rypsiöljyä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Korealainen jauhelihakastike

Ruskista jauheliha sekä hienonnettu valkosipuli pannulla öljyssä.

Sekoita kulhossa soijakastike, fariinisokeri, seesamiöljy, inkivääri sekä chilijauhe. Kaada seos jauhelihan sekaan ja kiehauta nopeasti. Älä jatka kuumentamista enää pidempään, sillä tarkoituksena ei ole kuivattaa jauhelihaa!

Silppua kevätsipulin varret n. ½ sentin renkaiksi ja ripottele ne seesaminsiementen kera jauhelihan päälle.

Tarjoile keitetyn jasmiiniriisin kanssa.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.