Nauta-larb - Rönkä - maussa on sen voima

Nauta-larb

Nauta-larb

Kauppalista

  • 700 g Rönkä nautajauheliha 10%
  • 1 rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl inkiväärimurskaa
  • 2 tl sitruunaruohotahnaa
  • 2 tl kalakastiketta
  • 3 rkl makeaa chilikastiketta
  • 2 rkl limemehua
  • 1 dl tuoretta minttua
  • 1 dl tuoretta korianteria
  • 0,5 dl suolapähkinöitä
  • nuudeleita / riisiä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Nauta-larb

Silppua sipuli, valkosipulinkynnet, mintunlehdet ja korianteri.

Laita nuudelit tai riisi kiehumaan ja aloita larbin teko:

Kuumenna paistinpannu keskikorkealle lämmölle ja lisää öljy. Ruskista sipulia parin minuutin ajan ja lisää valkosipulimurska, sitruunaruohotahna ja inkiväärimurska. Jatka kuullottamista niin, että ainekset tuoksuvat voimakkaasti ja lisää jauheliha. Ruskista jauheliha kypsäksi.

Lisää kalakastike, chilikastike ja limemehu. Kypsennä vielä parin minuutin ajan ja nosta pannu liedeltä. Sekoita lopuksi mukaan silputut yrtit ja ripottele päälle murskatut suolapähkinät.

Tarjoile heti riisin tai nuudeleiden kanssa!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)