Nauta-pad thai

Nauta-pad thai

Kauppalista

  • 400-500 g Rönkä pihvi paistettuna makusi mukaan (filepihvi, sisäpaistipihvi tms.)
  • 200-300 g riisinuudeleita
  • 2 rkl riisiviinietikkaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 3 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl Worcestershire-kastiketta
  • 1 rkl ketsuppia
  • 2 rkl maapähkinävoita
  • 1 rkl murskattua valkosipulia
  • ½ tl chilihiutaleita
  • 2 porkkanaa ohuina tikkuina
  • 100 g pavunituja
  • 1 dl paahdettuja maapähkinöitä
  • 3 kevätsipulia varsineen
  • Kourallinen tuoretta korianteria
  • 1 lime
  • Öljyä paistamiseen
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Nauta-pad thai

Ruskista ja mausta pihvit suolalla ja pippurilla makusi mukaan. Aseta lepäämään, jonka jälkeen siivuta pihvit mahdollisimman ohuiksi siivuiksi.

Sekoita kulhossa etikka, kalakastike, sokeri, soijakastike, ketsuppi, maapähkinävoi, valkosipuli sekä chilihiutaleet. Mitä tasaisempi kastike, sitä paremmin maut sekoittuvat.

Keitä nuudelit ohjeen mukaan ja kuumenna samalla suuri wokkipannu hieman keskilämpöä kuumemmaksi. Lisää öljy ja laita pannulle ensin porkkanat. Kypsennä, kunnes porkkanat hieman pehmenevät, mutta purutuntumaa jää vielä. Sekoita joukkoon pavunidut, liha sekä valutetut nuudelit. Kaada päälle kastike ja sekoittele n. 5 minuutin ajan, kunnes kastike on imeytynyt wokkiin.

Poista pannu liedeltä ja ripottele pinnalle maapähkinät, silputtu kevätsipuli sekä korianteri. Tarjoile heti limelohkojen kera ja purista limemehua suoraan annoksen päälle.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)