Nopea naudanlihawokki - Rönkä - maussa on sen voima

Nopea naudanlihawokki

Nopea naudanlihawokki

Kauppalista

  • 350 g Rönkä Naudan valkosipulisuikale
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 3 tl maissijauhosuurustetta
  • 1 tl seesaminsiemenöljyä
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 sipuli
  • 1 parsakaali
  • 2 dl lihalientä
  • 2 rkl ketjap manisia
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Nopea naudanlihawokki

Sekoita lihan joukkoon soijakastike, maissisuuruste, seesaminsiemenöljy ja pippuri. Kaada wokkipannulle rypsiöljyä ja kuumenna se erittäin kuumaksi. Paista lihat nopeasti pannulla, tarvittaessa kahdessa osassa, jotta pannu ei jäähdy liikaa. Lihojen tulee kypsyä nopeasti! Siirrä lihat sen jälkeen lautaselle odottamaan.

Laske pannun lämpötilaa keskilämmölle, lisää öljyä ja paista sipulit reiluina lohkoina pehmeiksi. Lisää sen jälkeen parsakaali (myös isoina paloina) ja lihaliemi ja jatka kypsennystä, kunnes parsakaali alkaa hieman pehmetä, mutta on sisältä vielä rapea ja pinnaltaan kirkkaan vihreä.

Laita lihat takaisin pannulle ja kuumenna seosta, kunnes se kiehahtaa ja sakeutuu hieman. Tarjoile nuudeleiden tai jasmiiniriisin kanssa.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.