One pot -pasta

One pot -pasta

One pot -pasta

Kauppalista

  • 400g Rönkä naudan jauhelihaa (10 %)

  • 1 paprika

  • 1 (n. 300 g) kesäkurpitsa

  • 1 rkl öljyä

  • 1 iso sipuli

  • 7 dl vettä

  • 1 tl suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • 3,5 dl (n. 150 g) spiralipastaa

  • 2 dl tomaattimurskaa

  • 1 tl timjamia

  • ¾ dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

One pot -pasta

Hienonna kuorittu sipuli. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.

Ruskista jauheliha öljyssä ja lisää sipulit pannulle. Lisää paprikat, vesi, suola, mustapippuri ja pasta.

Keitä kannen alla noin 8 minuuttia. Sekoita joukkoon kesäkurpitsat, tomaattimurska ja timjami. Keitä vielä noin 6 minuuttia, kunnes neste on haihtunut sopivasti. 

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa. Tarjoa lämpimänä vaikkapa tuoreen leivän ja raastetun parmesanin kera!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.