Pad Kra Pao - Rönkä - maussa on sen voima

Pad Kra Pao

Pad Kra Pao

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Nautajauheliha 10%
  • 1 sipuli
  • Muutama kevätsipulin varsi
  • 1 nippu thai-basilikaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 1 tl fariinisokeria
  • Mustapippuria
  • 1 limetin mehu
  • Seesamiöljyä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Pad Kra Pao

Silppua sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna myös chili ja thai-basilika ja leikkaa kevätsipulista renkaita.

Ruskista jauheliha pannulla seesamiöljyssä ja ruskistamisen jälkeen siirrä lihat lautaselle. Lisää pannulle hieman öljyä ja kuullota sipuli, valkosipuli ja chili hieman pehmeämmäksi. Sekoita jauheliha takaisin kasvisten joukkoon, lisää kevätsipulirenkaat ja basilika. Lisää lopuksi soija- ja kalakastike sekä basilika, mausta sokerilla ja mustapippurilla. Pyöräytä sekaisin ja kuumenna, lisää limetin mehu juuri ennen tarjoilua.

Tarjoile paistetun kananmunan ja keitetyn riisin kera!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.