Papu-parsakaalipaistos - Rönkä - maussa on sen voima

Papu-parsakaalipaistos

Papu-parsakaalipaistos

Kauppalista

  • 1 iso parsakaali
  • 1 tlk voipapuja
  • 1 dl cashewpähkinöitä
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 limen mehu
  • 3 rkl sweet chili -kastiketta
  • Öljyä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Papu-parsakaalipaistos

Irrottele parsakaalin nuput ja valuta sekä huuhtele pavut.

Kuumenna wokkipannu keskilämmölle ja lisää öljy. Kypsennä parsakaalia pannulla kunnes se on al dente, purutuntumaa saa ja kuuluukin jäädä. Voit myös halkaista parsakaalin nuput.

Lisää seuraavaksi pavut ja nosta lieden lämpötilaa keskilämpöä kuumemmaksi. Kääntele seosta jatkuvasti ja lisää soijakastike, riisiviinietikka sekä pähkinät.

Siirrä kasvikset pannulta kulhoon ja lisää seesaminsiemenet, limemehu sekä sweet chili -kastike. Tarjoile lämpimänä lisukkeena lihan kanssa!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.