Pinaattinen naudanlihapasta - Rönkä - maussa on sen voima

Pinaattinen naudanlihapasta

Pinaattinen naudanlihapasta

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Naudan Paistisuikale naturel
  • 400 g tuorepastaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 iso punainen chili
  • 400 g säilöttyjä tomaatteja
  • 150 g babypinaattia
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Pinaattinen naudanlihapasta

Keitä pasta ohjeen mukaan suolavedessä. Veden ja pastan valmistumista odotellessa valmista kastike:

Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja ruskista lihasuikaleet nopeasti. Älä paista liian pitkään, suikaleet saavat jäädä sisältä punertaviksi. Nosta ruskistetut lihat lautaselle, pienennä pannun lämpötilaa ja lisää vielä tilkka oliiviöljyä pannulle. Puolita punasipuli ja leikkaa siitä ohuita puolirenkaita ja kuullota ne pannulla. Lisää sitten hienonnetut valkosipulinkynnet ja chili ilman siemeniä. Kuullota vielä pari minuuttia.

Kaada säilyketomaatit pannulle ja kuumenna, kunnes kastike on kuplivaa. Voit samalla painella tomaatteja pienemmiksi paistolastalla. Anna kiehua hiljalleen n. 5 minuuttia kunnes kastike saostuu hieman.

Kun pasta on kypsää, pienennä levyä matalalle lämmölle, valuta pasta lävikössä ja laita se sitten takaisin kattilaan kastikkeen, lihasuikaleiden ja babypinaatin kanssa. Laita kattila levylle ja kääntele pasta kastikkeen kanssa sekaisin niin, että ruoka on höyryävän kuumaa.

Tarjoile parmesanin ja tuoreen leivän kera!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.