Rönkä bowl - Rönkä - maussa on sen voima

Rönkä bowl

Rönkä bowl

Kauppalista

  • 2 dl keitettyä riisiä
  • 2 dl kvinoaa
  • 2 dl soijakastiketta
  • 1 dl miriniä
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 400 g Rönkä naudan paistisuikale naturel
  • 1 dl maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 rkl kreikkalaista jogurttia
  • ½ tuorekurkku suikaloituna
  • 150 g vihreitä papuja
  • 1 avokado kuutioina
  • 2 kevätsipulia
  • seesaminsiemeniä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Rönkä bowl

Laita paistisuikaleet suljettavaan pussiin. Sekoita keskenään soijakastike, mirin, hunaja, seesamiöljy ja sitruunamehu. Kaada puolet marinadista lihan joukkoon ja jätä lihat odottamaan paistamista. Ota jäljelle jäänyt marinadi talteen.

Keitä riisi ja kvinoa ohjeen mukaan ja anna niiden jäähtyä. Sekoita sen jälkeen riisi ja kvinoa keskenään.

Sekoita tuorejuusto ja jogurtti kulhossa. Laita tarjoilukulhoihin ensin riisi-kvinoaseosta, sitten kurkkusuikaleet, avokadot sekä pavut. Valuta päälle jäljelle jäänyt marinadi.

Paista lihat nopeasti korkealla lämmöllä paistinpannulla. Nosta ruskistetut lihasuikaleet annosten päälle, lusikoi tuorejuusto-jogurttiseosta lihojen päälle maun mukaan ja ripottele päälle kevätsipulisuikaleet ja seesaminsiemenet.

Herkullinen ja terveellinen lounas on valmis!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.