Savunauta-kvinoakupit - Rönkä - maussa on sen voima

Savunauta-kvinoakupit

Savunauta-kvinoakupit

Kauppalista

  • 1,5 dl Rönkä Lämminsavu naudan paistia kuutioina tai suikaleina

  • n. 5dl valmistettua kvinoaa

  • 2 kananmunaa

  • 2 kananmunan valkuaista

  • 2,5 dl pilkottua kesäkurpitsaa

  • 2,5 dl suikaloitua cheddaria

  • 4 rkl silputtua persiljaa

  • 2 rkl parmesania raastettuna

  • 2 silputtua kevätsipulia

  • Suolaa ja pippuria

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Savunauta-kvinoakupit

Esilämmitä uuni 175°C asteeseen. Lisää kaikki ainesosat isoon kulhoon ja sekoita ne hyvin.

Ota iso muffinivuoka, laita paperiset muffinikupit pohjalle ja lusikoi seos kuppeihin. Paista uunissa 25-30 minuuttia.

Anna kuppien jäähtyä ainakin 5 minuuttia ennen kuin poistat kupit vuoasta.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.