Savunautapasta - Rönkä - maussa on sen voima

Savunautapasta

Savunautapasta

Kauppalista

  • 140 g Rönkä Savunauta Sisäpaistista
  • n. 500 g tagliatelle-pastaa
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 2 tlk kokonaisia säilöttyjä tomaatteja
  • Kourallinen tuoretta basilikaa
  • 1 dl parmesaania
  • 1 tl sokeria
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Oliiviöljyä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Savunautapasta

Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla keskilämmöllä ja kuullota silputtu sipuli, murskatut valkosipulinkynnet sekä chilihiutaleet. Lisää tomaatit sekä sokeri, mausta suolalla ja pippurilla ja jatka kypsentämistä n. 10-15 minuuttia. Keitä sillä välin pasta ohjeen mukaan.

Suikaloi savunautasiivut ohuiksi suikaleiksi ja lisää ne silputun basilikan kanssa kastikkeeseen. Kiehauta vielä nopeasti. Valuta pasta ja sekoita kastike pastan sekaan. Ripottele pastan päälle reilusti parmesaania ja koristele kokonaisilla basilikanlehdillä.

Sopii erinomaisesti tuoreen leivän kera!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.