Skotlantilaiset munat - Rönkä - maussa on sen voima

Skotlantilaiset munat

Skotlantilaiset munat

Kauppalista

  • 700 g Rönkä naudan jauheliha 10%
  • 8 kananmunaa (keitettynä)
  • 1 iso sipuli
  • 3 rkl tomaattipyrettä
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl täysmaitoa
  • 2 kananmunaa
  • suolaa
  • pippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Skotlantilaiset munat

Kuumenna uuni 225°C asteeseen. Keitä 8 kananmunaa ja kuori ne. Laita korppujauhot turpoamaan nesteeseen 5-10 minuutiksi.

Sekoita jauhelihataikinaan mausteet, 2 raakaa kananmunaa, silputtu sipuli, turvonneet korppujauhot ja tomaattipyree.

Jaa taikina 8 osaan ja taputtele niistä ohuita pihvejä. Laita keitetty muna pihvin päälle ja taputtele taikina sen ympärille kostutetuin käsin. Laita pyörykät uunivuokaan ja paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes mureke on kypsää.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.