Syksyn kurpitsacurry

Syksyn kurpitsacurry

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Nautajauheliha 10%
  • 400 g n. arpakuution kokoiseksi pilkottua myskikurpitsaa 
  • 2 tl öljyä paistamiseen
  • 1 iso sipuli
  • 1 keskikokoinen Poblano tuorechili (korvaa habanerolla tai rawit -chilillä jos haluat tulisempaa)
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • ½ tl juustokuminaa
  • ½ tl mustapippuria myllystä
  • Muskottipähkinää maun mukaan
  • Kourallinen silputtua tuoretta salviaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Syksyn kurpitsacurry

Kuullota silputtua sipulia pilkotun tuorechilin kanssa öljyssä viitisen minuuttia tai kunnes ne alkavat hiukan tummua.

Lisää pannulle jauheliha, mausteet ja hienonnettu valkosipuli, sekoita hyvin. Kun jauheliha alkaa hiukan jo ruskistua, lisää pannulle myös kurpitsakuutiot.

Hauduttele currya matalalla lämmöllä pannussa kannen alla n. 10 minuuttia tai kunnes kurpitsa on mukavan pehmeää, muttei silti hajoavaa. Lisää tuore salvia, sekoita ja aseta tarjolle!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)