Täytetyt muurikkalätyt

Täytetyt muurikkalätyt

Kauppalista

Lätyt

  • 5 dl maitoa
  • 2 munaa
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • Öljyä paistamiseen

Täyte

  • 400 g Rönkä Nautajauheliha 10%
  • 100 g pippurituorejuustoa
  • ½ paprika
  • 1 sipuli
  • Juustoraastetta
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Täytetyt muurikkalätyt

Paista jauheliha sipulin ja silputun paprikan kanssa. Mausta makusi mukaan ja sekoita lopuksi tuorejuuston kanssa kulhossa.

Paista lätyt muurikassa, jonka jälkeen laita jokaisen lätyn päälle 2-3 rkl jauhelihatäytettä ja rullaa ne uunivuokaan vierekkäin. Tee näin niin monelle lätylle kuin täytettä riittää. Ripottele lättyjen päälle juustoraastetta ja laita vuoka uuniin 175°C asteeseen, paista kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman kauniin ruskeaa sävyä.

Tarjoile kuumina, vaikka nämä maistuvat upeilta kylminäkin! Loput lätyt voit tarjoilla jälkiruokana hillon ja kermavaahdon kera.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)