Thaimaalainen nautasalaatti - Rönkä - maussa on sen voima

Thaimaalainen nautasalaatti

Thaimaalainen nautasalaatti

Kauppalista

Kastike

  • 2 tl tulista chiliä silputtuna
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl korianterin varsia silputtuna
  • 4 tl sokeria
  • 4 rkl kalakastiketta
  • 6 rkl limen mehua
  • 2 rkl öljyä

Salaatti

  • 500 g Rönkä Naudan Sisäpaistipihvi naturel
  • Öljyä paistamiseen
  • Suolaa
  • Pippuria
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • ½ punasipuli
  • 1 tuorekurkku
  • 1 dl silputtua korianteria
  • 1 dl silputtua minttua
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Thaimaalainen nautasalaatti

Valmista ensimmäiseksi kastike: laita silputtu chili, hienonnettu valkosipuli, korianterin varret ja ripaus suolaa mortteliin ja hienonna tahnaksi. Lisää joukkoon muut kastikkeen ainekset ja sekoita hyvin.

Paista pihvit pannulla korkealla lämmöllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Suositeltu kypsyysaste on medium tai medium+. Nosta pihvit leikkuulaudalle lepäämään hetkeksi.

Revi salaatinlehdet kulhoon, puolita kirsikkatomaatit, suikaloi punasipuli ja leikkaa kurkusta paksuja siivuja vinottain. Lisää puolet kastikkeesta ja sekoita.

Leikkaa pihveistä ohuita siivuja ja laita ne salaatin päälle. Lisää lopuksi hienonnetut yrtit ja valuta päälle loput kastikkeesta. Voit halutessasi sekoittaa salaatin jo tässä vaiheessa tai annostella sen lautasille kauniiksi asetelmiksi.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.