Valkosipulinen nuudeliwok - Rönkä - maussa on sen voima

Valkosipulinen nuudeliwok

Valkosipulinen nuudeliwok

Kauppalista

  • 350 g Rönkä Naudan valkosipulisuikale
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl inkivääritahnaa
  • 1 dl soijakastiketta
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1 pkt nuudeleita (riisi- tai vehnänuudeleita)
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 1 vihreä paprika
  • 2 tl seesaminsiemeniä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Valkosipulinen nuudeliwok

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja sillä välin sekoita soijakastike ja sokeri keskenään kulhossa. 

Kuumenna wokkipannu korkealle lämmölle. Lisää pannulle öljyt sekä lihasuikaleet, ruskista koko ajan sekoitellen. Kun lihat ovat ruskistuneet, lisää inkivääritahna ja sekoita, kunnes seos alkaa tuoksua voimakkaammin.

Pilko paprika reiluiksi paloiksi ja silppua kevätsipuli n. ½ sentin pätkiksi. Lisää ne pannulle ja sekoittele hetki, jotta paprika hieman pehmenee mutta purutuntumaa jää vielä.

Kaada soija-sokeriseos pannulle, laske pannun lämpötilaa hieman ja kuumenna, kunnes seos paksuuntuu. Sekoita lopuksi kypsät ja valutetut nuudelit pannulle niin, että kastike sekoittuu hyvin myös nuudeleihin.

Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja tarjoile kuumana!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.