Béarnaisekastike - Rönkä - maussa on sen voima

Béarnaisekastike

Béarnaisekastike

Kauppalista

  • 1 dl vettä

  • 1 rkl valkoviinietikkaa

  • 2 kananmunan keltuaista

  • 200 g voisulaa

  • 2 rkl sitruunamehua

  • Suolaa

  • 1 rkl hienonnettua rakuunaa

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Béarnaisekastike

Kaada pienen kasarin pohjalle vettä ja kuumenna se kiehuvaksi.

Aseta teräskulho kasarin päälle ja mittaa kulhoon vesi, etikka ja keltuaiset. Sekoita aineksia vispilällä ja kuumenna sitä n. 5 minuuttia, kunnes seos paksuuntuu. Varo kuumentamasta liikaa, jotta kastike ei leikkaudu.

Nosta kulho pois kasarin päältä ja lisää voisula ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi sitruunamehu, hienonnettu rakuuna ja suolaa.

Tarjoile heti karitsanpaistin tai naudanlihapihvin kanssa.

VINKKI: Mikäli kastikkeesi leikkautuu, voit vielä yrittää pelastaa tilanteen lisäämällä kastikkeeseen jääpalan ja sekoittamalla samalla!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)