Karitsa-härkäpaputagine - Rönkä - maussa on sen voima

Karitsa-härkäpaputagine

Karitsa-härkäpaputagine

Kauppalista

  • 1 kg Rönkä Meri-Lapin Karitsan keittolihaa
  • 2 isoa sipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 4 porkkanaa lohkoina
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 tlk härkäpapuja
  • 300 g kuivattuja aprikooseja
  • 2 rkl ras el hanout -mausteseosta
  • Öljyä
  • Lihalientä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Karitsa-härkäpaputagine

Hauduta karitsa murean kypsäksi lihaliemessä (ruhon osasta riippuen 1,5–4 h), poista luut ja irrottele lihat suupaloiksi. 

Paista hienonnettu sipuli ja valkosipuli öljyssä, pyöräytä myös porkkanalohkot pannulla ja lisää mausteseos, paista hetki. Pane kaikki ainekset isoon uuninkestävään kasariin, lisää lihalientä niin paljon että kaikki ainekset peittyvät reilusti. Kiehauta ja siirrä uuniin n. tunniksi. Tarkista suola. Tarjoa couscousin, riisin, ranskalaisten, muusin tai spelttihelmien kera.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)