Karitsacarpaccio - Rönkä - maussa on sen voima

Karitsacarpaccio

Karitsacarpaccio

Kauppalista

  • n. 200 g Rönkä Meri-Lapin Karitsan sisä- tai ulkofilettä kohmeisena
  • Oliiviöljyä
  • Sitruunamehua
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Parmesania tai muuta kovaa, kypsytettyä juustoa
  • Basilikaa, rucolaa tai kirsikkatomaatteja koristeeksi
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Karitsacarpaccio

Poista fileestä mahdolliset kalvot ja rasva. Leikkaa se aivan seitinohuiksi viipaleiksi (voit myös ohentaa viipaleet käsin parin kelmun välissä).

Levitä viipaleet yhteen kerrokseen lautaselle. Ripottele päälle merisuolaa ja rouhi pippuria. Anna maustua vartin verran. Pirskottele päälle hiukan öljyä ja sitruunamehua, ja ripottele juustolastuja.

Tarjoile välittömästi alkupalana tai herkkuna hyvän viinin kera!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)