Meri-Lapin Karitsa Masala - Rönkä - maussa on sen voima

Meri-Lapin Karitsa Masala

Meri-Lapin Karitsa Masala

Kauppalista

  • n. 500 g Meri-Lapin Karitsan paistia kuutioina
  • 50 g voita
  • 2 sipulia
  • 2 pientä omenaa
  • 1 dl Tikka Masala -tahnaa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 tlk kookosmaitoa
  • 200 g vihreitä papuja
  • 2 rkl chutneyta
  • 3-4 rkl sitruunamehua
  • Suolaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Meri-Lapin Karitsa Masala

Ruskista lihakuutiot paistokasarissa voissa ja mausta suolalla. Kun lihat ovat ruskistuneet, nosta ne syrjään. Lisää kasariin silputut sipulit sekä pieneksi kuutioidut omenat. Sekoita joukkoon Tikka Masala -tahna ja kuumenna hetki, jonka jälkeen lisää jauhot ja jatka kypsennystä.

Kun seos on tasaista, kaada joukkoon kookosmaito sekä tarvittaessa vettä, jos seos näyttää liian paksulta. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää lihat ja kypsennä keskilämmöllä n. puolen tunnin ajan, kunnes liha on mureaa.

Lisää lopuksi vihreät pavut, chutney ja sitruunamehu, kiehauta vielä kerran.

Tarjoile heti naan-leivän ja basmatiriisin kera!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.