Meri-Lapin Karitsan jauhelihakastike

Meri-Lapin Karitsan jauhelihakastike

Meri-Lapin Karitsan jauhelihakastike

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Meri-Lapin Karitsan jauhelihaa
  • 100 g porkkanaa raastettuna
  • 150 g sipulia hienonnettuna
  • 100 g selleriä raastettuna
  • 100 g palsternakkaa raastettuna
  • 200 g tomaattimurskaa
  • ½ tl timjamia
  • 2 tl basilikaa
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • merisuolaa
  • vettä
  • öljyä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Meri-Lapin Karitsan jauhelihakastike

Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä ja lisää lopuksi joukkoon raastetut ja silputut kasvikset sekä mausteet ja valkosipuli. Anna seoksen muhia miedolla lämmöllä kunnes kasvikset alkavat pehmentyä.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja vettä sen verran, että raaka-aineet peittyvät. Anna kastikkeen hautua hiljalleen 2-4 tuntia.

VINKKI: Kastiketta kannattaa tehdä kerralla 2-3 -kertainen määrä, sillä se on helppo pakastaa ja sitä voi käyttää arjen kiireiden keskellä pastakastikkeena!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.