Meri-Lapin Karitsan jauhelihamureke

Meri-Lapin Karitsan jauhelihamureke

Meri-Lapin Karitsan jauhelihamureke

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Meri-Lapin Karitsanjauhelihaa
  • 200 g hienonnettua sipulia
  • n. 1 dl korppujauhoja tai perunahiutaletta
  • 1-2 dl vettä
  • 2 kananmunaa
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • suolaa
  • mustapippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Meri-Lapin Karitsan jauhelihamureke

Kuullota ja jäähdytä hienonnettu sipuli. Turvota korppujauhot tai perunahiutaleet vedessä.

Sekoita jauheliha, sipuli, mausteet ja korppujauho/perunahiutaleet keskenään isossa kulhossa. Paista murekemassasta pieni koepihvi ja testaa sen maku ja mehevyys.

Muotoile murekemassasta isoja pihvejä tai murekepötkö, jonka voit paistaa pannulla tai uunissa.

Vinkki! voit maustaa mureketaikinaa myös seuraavilla sekoituksilla:

  • rosmariinia, timjamia sekä oreganoa
  • valkosipuli + yrtit
  • paprika + valkosipuli
  • tomaatti, valkosipuli, chili sekä oregano
Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.