Meri-Lapin Karitsasalaatti - Rönkä - maussa on sen voima

Meri-Lapin Karitsasalaatti

Meri-Lapin Karitsasalaatti

Kauppalista

Salaatti

  • 500 g Rönkä Meri-Lapin Karitsan paistia
  • 1-2 ruukkua jääsalaattia
  • 1 ruukku rucolaa
  • 4 tomaattia
  • 100 g vuohenjuustoa
  • ½ tuorekurkku
  • 1 pieni sipuli
  • ½ keltainen paprika

Marinadi

  • 5 rkl soijakastiketta
  • 1 limen kuori raastettuna
  • 0,75 dl öljyä
  • 2 rkl sitruunamehua tai etikkaa
  • Tuoretta minttua, basilikaa ja korianteria
  • 2 tl sokeria
  • 1 iso valkosipulinkynsi
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Meri-Lapin Karitsasalaatti

Ota liha lämpimään viimeistään ½ h ennen paistoa.

Valmista ensin marinadi: hienonna kaikki ainekset tasaiseksi korkeassa astiassa sauvasekoittimella. Leikkaa paistista paksuja kiekkoja ja paista kiekot pannulla tai grillissä ja kääräise folioon n. 5–10 minuutiksi.

Pilko paiston aikana salaattiainekset mieleisiksi lohkoiksi ja asettele valmiiksi lautasille. Siivuta liha ohuiksi muutaman millin siivuiksi syitä vastaan. Marinoi lihasiivuja vähintään 5 minuuttia marinadissa. Lisää lihasiivut salaatin päälle.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)