Paprikalla ja chilillä maustettua Meri-Lapin Karitsaa

Paprikalla ja chilillä maustettua Meri-Lapin Karitsaa

Paprikalla ja chilillä maustettua Meri-Lapin Karitsaa

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Meri-Lapin Karitsan lapaa tai paistia kuutioina
  • öljyä
  • 1 tl valkopippuria
  • 1 tl mustapippuria
  • suolaa
  • 200 g sipulia hienonnettuna
  • 4-6 valkosipulinkynttä
  • 2-3 laakerinlehteä
  • 2-3 rkl paprikajauhetta
  • 1-2 tl chilijauhetta TAI 1 tuore punainen chili hienonnettuna
  • 1 dl tomaattimurskaa
  • lihalientä
  • 100 g punaista paprikaa kuutioina
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Paprikalla ja chilillä maustettua Meri-Lapin Karitsaa

Ruskista lihakuutiot öljyssä ja ripottele kypsennyksen loppuvaiheessa lihan sekaan paprikajauhe. Kuullota sipulit padassa.

Lisää pataan muut mausteet, ruskistetut lihakuutiot ja muut ainekset. Lisää nestettä juuri sen verran, että lihapalat peittyvät. Hauduta matalalla lämmöllä kypsäksi (n. 1 tunti). Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa kuutioitu paprika.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.