Voileivät lammaspaistilla

Voileivät lammaspaistilla

Kauppalista

  • 140 g Rönkä Lämminsavustettu ylikypsä lammaspaisti
  • 8 siivua hapanleipää (tai neljä reilua palaa täysjyväpatonkia)
  • n. 4 rkl hummusta
  • 4 jääsalaatinlehteä
  • 1 tomaatti viipaloituna
  • Coleslawia
  • Mustapippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Voileivät lammaspaistilla

Lämminsavustettu ylikypsä lammaspaisti on huolella kehitelty uutuustuote, jonka makujen tasapaino on hiottu täydellisyyteen asti. Lempeä savuisuus ja lammaspaistin omintakeinen makupaletti kulkevat käsi kädessä näissä uskomattoman mureissa siivuissa, jotka sopivat voileipien lisäksi vaikkapa salaatteihin. Makua on mukavan runsaasti, eikä vastaavaa tuotetta ole näillä leveyksillä nähty!

Ylikypsän lammaspaistin makupariksi valikoituu tässä tapauksessa hummus, jota saa valmiina kaupasta, mutta jonka valmistaminen itse on myös varsin vaivatonta. Coleslawin majoneesi ja kaalin rapeus yhdessä raikkaiden kasvisten kanssa tuovat niin runsaasti elementtejä tähän herkkuun, että aamiaisena nautittuna jaksat tämän voimin puurtaa pitkälle iltapäivään!

Valmistusohje:

Leikkaa hapanleivästä kunnon siivut, vähintään 1 cm paksut. Jos valintasi on täysjyväpatonki, leikkaa se n. 15 cm pitkiksi "subeiksi" ja halkaise lähes kokonaan. Viipaloi myös tomaatti ohuiksi siivuiksi.

Levitä hummusta patonkien alemmalla puolikkaalle (tai sille alemmalle hapanleiväsiivulle) reilusti. Lado salaatinlehdet ja tomaattiviipaleet leiville, jonka jälkeen asettele runsaasti lämminsavustettua ylikypsää lammaspaistia kasvisten päälle. Lusikoi lopuksi lammaspaistin päälle niin paljon coleslawia kuin kehtaat! Vielä ripaus mustapippuria pintaan ja leipien kannet päälle.

Ei muuta kuin herkuttelemaan!

Aamiaisen lisäksi näistä saat erinomaiset eväsleivät kääräisemällä ne voipaperiin.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)