Yrteillä maustetut Meri-Lapin Karitsanlihapullat - Rönkä - maussa on sen voima

Yrteillä maustetut Meri-Lapin Karitsanlihapullat

Yrteillä maustetut Meri-Lapin Karitsanlihapullat

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Meri-Lapin Karitsanjauhelihaa
  • 200 g hienonnettua sipulia
  • n. 1 dl korppujauhoja
  • 1-2 dl vettä
  • 2 kananmunaa
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl oreganoa
  • 2 tl basilikaa
  • 0,5 dl juustoraastetta
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Yrteillä maustetut Meri-Lapin Karitsanlihapullat

Kuullota ja jäähdytä hienonnettu sipuli. Turvota sillä välin korppujauhot vedessä. Sekoita keskenään jauheliha, sipuli, mausteet sekä turvotetut korppujauhot.

Paista jauhelihamassasta yksi koelihapulla ja testaa sen mehevyys ja mausteet. Muotoile taikinasta pyöryköitä ja paista ne pannulla tai uunissa.

Tarjoile lisäksi perunamuusia tai tuorepastaa.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.