Chi­li­pyö­ry­kät

Chi­li­pyö­ry­kät

Kauppalista

  • 1 kg Rönkä Nautajauheliha 10%
  • 4 rkl sitruunaruohotahnaa
  • 8 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl Sambal Oelekia
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 4 rkl maissitärkkelystä
  • 2-3 tl suolaa
  • Öljyä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Chi­li­pyö­ry­kät

Sekoita kaikki ainekset kulhossa öljyä lukuunottamatta ja jätä taikinamassa lepäämään n. puoleksi tunniksi. Pyörittele n. 3 cm halkaisijaltaan olevia lihapullia kostetuin käsin leivinpaperille odottamaan.

Kun kaikki pyörykät ovat valmiita, kuumenna öljy paistinpannussa keskilämmölle tai hieman kuumemmaksi ja ruskista lihapullat pannulla kauttaaltaan. Tarkista jokaisessa paistoerässä, että lihapullat ovat kypsiä, eivätkä jää punaisiksi sisältä.

Jaa sopiviin annoskokoihin ja pakasta ne, joita et tarjoile heti!

Kokeile myös

Vii­den täh­den pizza­kas­ti­ke

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää evästeistä tietosuojaselosteesta.