Marinadi:
Salaattikastike:
Salaatti:
Tähteä viidestä
(0 arviota)
Sekoita marinadin kaikki ainekset kulhossa. Lisää mukaan n. 1cm paksuisiksi siivuiksi leikattua naudan paistia tai muuta mielestäsi salaattiin sopivaa naudanlihaa. Marinoi 12-24 tuntia.
Levitä marinoidut lihat tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle. Paista marinoituja lihasiivuja 120°C asteisessa uunissa 3 tuntia. Älä välitä vaikka liha näyttäisi kuivuvan, sen tuleekin kuivahtaa rapeaksi!
Kiehauta nopeasti kalakastike, etikka ja sokeri kasarissa, jotta sokeri sekoittuu mukaan. Lisää viilentyneeseen kastikkeeseen vielä limen mehu, silputtu chili sekä murskattu valkosipulinkynsi.
Koko lopuksi salaatti mangosta, porkkanasta, punasipulista, maapähkinöistä sekä yrteistä. Mandoliini on kätevä apuväline porkkanan ja punasipulin siivuttamiseen, jotta saat niistä hyvin ohuita ja tasalaatuisia. Revi sopivasti viilentynyt naudanliha suikaleiksi käsin. Sekoita salaattiin ja lisää päälle reilu loraus kastiketta. Herkullista ja terveellistä!