One pot -pas­ta

One pot -pas­ta

Kauppalista

  • 400g Rönkä naudan jauhelihaa (10 %)

  • 1 paprika

  • 1 (n. 300 g) kesäkurpitsa

  • 1 rkl öljyä

  • 1 iso sipuli

  • 7 dl vettä

  • 1 tl suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • 3,5 dl (n. 150 g) spiralipastaa

  • 2 dl tomaattimurskaa

  • 1 tl timjamia

  • ¾ dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

One pot -pas­ta

Hienonna kuorittu sipuli. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.

Ruskista jauheliha öljyssä ja lisää sipulit pannulle. Lisää paprikat, vesi, suola, mustapippuri ja pasta.

Keitä kannen alla noin 8 minuuttia. Sekoita joukkoon kesäkurpitsat, tomaattimurska ja timjami. Keitä vielä noin 6 minuuttia, kunnes neste on haihtunut sopivasti. 

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa. Tarjoa lämpimänä vaikkapa tuoreen leivän ja raastetun parmesanin kera!

Kokeile myös

Vii­den täh­den pizza­kas­ti­ke

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää evästeistä tietosuojaselosteesta.