Tähteä viidestä
(0 arviota)
Esilämmitä uuni 175°C asteeseen.
Sekoita yleiskoneessa tai vatkaimella kananmunat ja maito tasaiseksi seokseksi. Lisää hiljalleen jauhoja, leivinjauhe, ripaus suolaa sekä hieman mustapippuria, kunnes taikina on notkeaa ja pehmeää, mutta kyllin paksua (muistuttaa enemmän kakku- kuin leipätaikinaa).
Sekoita joukkoon pilkotut oliivit, juustoraaste, oliiviöljy ja naudan kylmäsavurouhe.
Voitele suorakaiteen muotoinen kakkuvuoka voilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 175°C asteisessa uunissa 45-55 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Kokeile kypsyys hammastikulla kuten kakkuja leipoessa: Jos tikkuun tarttuu taikinaa, jatka paistamista.
Anna kakun jäähtyä vuoassa hieman ennen sen kumoamista ja leikkaamista.
Voit syödä cake salén sellaisenaan tai laittaa kahden viipaleen väliin haluamiasi täytteitä.
Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää evästeistä tietosuojaselosteesta.